Finner man det svårt att sluta röka finns det många bra alternativ som man kan använda som hjälpmedel. Det finns allt från nikotinplåster och tuggummi, till lite mer avancerade saker som ecigg. Har man tidigare inte provat denna variant finns det många bra ecigg för nybörjare paket att använda sig av. Låt inte rädslan för att prova något nytt hindra dig från att leva längre!

Ecigg-paket för nybörjare.

Ecigg för nybörjare är ett mycket bra sätt att komma igång med projektet att sluta röka. En ecigg är en typ av elektroniskt cigarett som man fyller med en vätska. Vätskan omvandlas sedan till ånga och det är alltså denna ånga som man andas in. Det allra flesta hemsidor och butiker som säljer ecigg till nybörjare har bra och enkla paket för att man snabbt ska komma igång. Dessa paket innehåller vanligtvis själva ecigaretten, en laddare, men även olika typer av vätska som man kan använda sig av.

När du handlar en ecigg så är det viktigt att du väljer ett företag som är professionellt och där du har bytesrätt. Precis som med alla andra produkter så kan ecigaretten vara skadad vid ankomst, eller tvärt sluta fungera och då behöver du vara säker på att du har möjlighet att skicka tillbaka den eller få byta ut den till en ny!